SEZÓNA 2006/2007

2.LIGA

   Roku Pána 1997 po skončení sezónny 1996/1997 sme písali POSTUP do 2. ligy!!!

  A máme tu rok 2007 a po skončení sezónny 2006/2007 píšeme POSTUP do 1.ligy!!!!

  A bude sa písať rok 2017 a po skončení sezónny budeme písať .......................???

Po 10 rokoch účinkovania v 2.lige sme sa konečne dočkali vytúženého postupu do 1.ligy. Áno ,dočkali. Kým v rokoch 1997-2003 sme hrali a bojovali o zotrvanie v súťaži, v lete roku 2003 sa udiali zásadne zmeny v klube a to jak v zmene názvu tak aj zmene hracej miestnosti a neposlednom rade došlo k zmene predsedu ako aj výboru klubu. Po 8 rokoch pôsobenia pod názvom ŠK Drienica sme sa vrátili k názvu ŠK Sabinov. Táto zásadná zmena, a nemožno inač povedať ako že to bola pozitívna zmena, sa odrazila tak na samotnej hre ako aj na prístupe hráčov k nastupovaniu a v ročníku 2003/2004 sme obsadili 2.priečku a začali pomýšľať na postup do 1.ligy.
Ročník 2004/2005 sa podarilo 3. miesto a v sezónne 2005/2006 opäť len 2.miesto! Po skúsenostiach a zistení ako ťažko je hrať s bremenom „povinne vyhrať“, sme sa rozhodli pre rázne posilnenie zostavy a ako ukázal priebeh sezónny, bolo to rozhodnutie správne!

Losovanie súťaži prebehlo v Tatrách a žreb spojil hneď v 1. kole dve najsilnejšie družstvá . Výhodu domáceho prostredia mali hráči Bardejova a my sme predpokladali, že tento súboj bude s najväčšou pravdepodobnosťou rozhodujúcim zápasom celej sezónny. ............a aj bol!4

1. kolo: Bardejov - Sabinov

Dramatický zápas až do poslednej sekundy 6-hodinového súboja len potvrdil ,že obidve družstvá si jasne uvedomovali fakt, že ten kto vyhrá získa nesmiernu psychologickú výhodu a 3-bodový náskok k tomu. Pohľad na našu zostavu hovoril o našej miernej výhode, ale za šachovnicou neplatia žiadne „papierové predpoklady“ Hneď od začiatku sme získali jasnú prevahu na 8.doske (R. Beliš) čo viedlo aj k relatívne rýchlej výhre. Ale to bolo nadlho všetko. Po dvoch remízach sa blížili „časovky“ ale ďalšie plusové body boli v nedohľadne. V blicke sa prejavili skúsenosti na oboch stranách (podarilo sa zvíťaziť P. Demeterovi naopak súperovi podľahoľ P. Jendrichovský) a po niekoľkých remízach bol stav 3,5:2,5 pre naše mužstvo. Po časovke hrali už len dvaja hráči na oboch stranách. Náš najväčší tromf GM M. Maník mal pešiaka viacej a D. Rybánsky stál vyronane. Fajn, všetko je na dobrej ceste, dve remízy a je to. A potom sa začali diať veci! Najskôr sme na prvej šachovnici stratili pešiaka a dokonca koncovka začala vyzerať beznádejne! V zákulisí začali horúčkovité prepočty: Ak na „jednotke“ vyhrajú domáci a na dvojke bude remíza výsledok bude 4:4..... s takouto možnosťou nepočítal pred zápasom nikto. Vždy to bol zápas „buď - alebo“ - „kto s koho“ a pod. ale remíza???? Veď to znamená celoročný boj nielen o zápasové body ale dokonca aj o skóre! Strašná predstava. Ale potom zase zasvietila iskierka nádeje na výhru. „Miki“ dokázal že patrí medzi našu špičku v taktických zápletkách a našiel večný šach - remíza - stav zápasu 4:3. Posledná partia D. Rybánsky - A. Mrvová. V minulej sezóne ešte spoluhráči u nás - dokonca dvaja najúspešnejší – stáli proti sebe v rozhodujúcej partii. Čas plynie, blíži sa záver šiestej hodiny hry. Domáca hráčka stoji lepšie a snaží sa o výhru. Posledné minúty na hodinkách - situácia je ako na hojdačke - raz máme na dosah remízu - hneď nato máme pred očami nerozhodný výsledok. Všetci diváci stoja okolo rozhodújúcej partie. Na chodbe prebiehajú výmeny názorov. Každý sa snaží telepatiou preniesť tie „najlepšie“ - rozumej svoje - ťahy do hlavy toho svojho hráča. Ale hráči už nevnímajú okolie. Blížia sa posledné minútky partie. Tu sa Caissa priklonila na našu stranu keď sa nám podarilo zabezpečiť si remízu originálne - patom!
Vyhrali sme 4.5-3.5!

2. kolo: KDV Kežmarok “B “ – Sabinov

Po nesmierne náročnom zápase - ktorý sme na druhý deň komentovali už s nadhľadom ako „výhra s prehľadom“ - padlo vhod predsa len výkonnostne slabšie družstvo! Po jedinej remíze V. Mrvu ostatní hráči zvíťazili a tak výsledok 7.5-05 a druhé víťazstvo upokojilo celé družstvo.

3. kolo: Sabinov- Spišská Nová Ves

Súper nenastúpili v najsilnejšom zložení a tak o výsledku bolo už vopred rozhodnuté, otázkou bola len výška skóre. Spišiakom sme dovolili len 3 remízy , a tak 6.5-1.5

4. kolo: Sabinov - Margecany “B“

Jedno z najslabších družstiev v súťaží a otázkou opäť bolo len skóre! Super nastúpil bez 8 šachovnice a tak 7.5-0.5! - aspoň nejaká satisfakcia za minuloročnú sezónu keď sme skončili na druhom mieste práve za mužstvom Margecian.

5. kolo: 1.Šk Prešov - Sabinov

Derby! Súper s ktorým sa hádam najviac poznáme a ako ukázal aj priebeh zápasu , súper ktorý sa vie „na nás“ vyhecovať a vypnúť k dobrému výkonu! Kto to nevidel neuverí. Možno priveľké chcenie na oboch stranách spôsobilo obrovské nevyváženosti v zápase. Na jednej strane fantastický výkon na prvých stoloch kde sme prakticky po troch hodinách viedli hladko 3:0, no dole to bola hrôza. Zo začiatku to vyzeralo na hladké prehry na piatej a ôsmej šachovnici (drvivý útok resp. pešiak menej v koncovke), neskôr sa ku zlým pozíciám pridala aj siedma. A blížila sa prvá časová kontrola. Tam sa podaril malý zázrak na osmičke, kde v koncovke došlo k vyrovnaniu - ba dokonca sme „prepásli“ možnosť dosiahnuť vyhranú koncovku - nakoniec môžu byť obe strany spokojné s remízou. Veľmi zaujímavo sa vyvíjala partia na šiestej šachovnici. Najskôr sa hráči držali na dištanc ale z blížiacou sa časovkou sa zahryzávali čoraz viac do seba až bolo ťažké hodnotiť kto vlastne stojí na výhru. Po 40 -tom ťahu to bolo jasné - náš hráč mal dámu viac ale na hodinkách svietilo -0,001 s - prekročil čas o 1. s a preto bol dôležitý bod pripísaný našim súperom. Po veľmi dobrom výkone na prvých 4 šachovniciach /3.5-0.5/,došlo k „výbuchu“ na zadných šachovniciach 0.5-3.5!!!!!
Remíza 4-4 a náš náskok pred Bardejovom sa zúžil na 1 bod a to znamenalo, že až do konca súťaže už sme nesmeli ani raz zaváhať!

6. kolo: Sabinov - Akademik TU Košice

Súper ,ktorý bol pre nás vždy nepríjemný, to tento krát nepotvrdil a po remízach na prvých 3 šachovniciach na ďalších sme zvíťazili a pripísali si hladké víťazstvo bez jedinej prehry! 6.5-1.5

7. kolo: DPMK Košice - ŠK Sabinov

Nováčik súťaže hrajúci s typickým nováčikovským elánom nebol vôbec ľahkým súperom a tento zápas patril určite k tým dramatickejším v sezóne. Zápas sme otočili v náš prospech až po 4. hodinách a o tvrdom a nekompromisnom zápase svedčí aj fakt, že všetky partie mali rezultatívny charakter a ani jeden zápas sa neskončil remízou! Niečo však bude na konštatovaní že vyrovnaná pozícia ale nevyrovnaný hráči má ďaleko k remíze. Vydržať však v tomto presvedčení 4 alebo viac hodín to už je poriadny tlak na hráčov bez ohľadu na výkonnosť alebo skúsenosti. Nakoniec sa výkonnostný rozdiel prejavil a vyhrali sme po tuhom boji 6:2!

8. kolo: Sabinov - Michalovce “C“

Toto družstvo sa nedá ináč nazvať ako „omylom“ tejto súťaže a nastúpením na tento zápas to len plne potvrdilo. Prišli len 5 a tak výsledok 7:1 je lichotivý pre súpera a to jedinú prehru sme utrpeli na 1.šachovnici ,kde D. Rybánsky vo vyhratej pozícii daroval súperovi celý bod!

9. kolo Sabinov - SSK REINTER Humenné

Humenčania nastúpili iba siedmi a aj napriek nášmu očakávaniu ťažšieho zápasu sme uhrali jeden z tzv. ľahších zápasov, keď súperovi sme povolili len 2 remízy! 7:1 pre nás!

10. kolo: V.Kapušany - Sabinov

Na posledné dvojkolo sme cestovali na juhovýchod východného Slovenska. Už počas cesty bol viditeľný optimizmus v našich radoch - pri spomienke na zastávku na benzínovom čerpadle pred Vranovom pozdravujem všetkých fajčiarov v našom mužstve. Ale ani čierna mačka ktorá prebehla cez cestu pri našom príchode, ani „taktické“ blahoželania súpera k nášmu postupu pred začiatkom zápasu neotriaslo naším sebavedomím a odhodlaním spraviť všetko pre postup. V tomto zápase najväčšou prekážkou nebola ani tak kvalita súpera ako psychologický tlak, ktorý vyplýval z uvedomovania si dôležitosti zápasu, keďže sa jednalo o predposledný zápas v súťaži. Po rýchlych remízach na 7. a 8. šachovnici /Tatarko, Cuker/ a po zvládnutí nervy drásajúcej časovky na 6. šach. / V.Mrva / Sa zápas jasne vyvinul v náš prospech. Vyhrali sme 6.5-1.5, keď tretiu remízu pridal M. Manik a svoje partie vyhrali Svoboda, Rybánsky, Demeter, Krajňák a Mrva.

11. kolo: Michalovce“B“- Sabinov

Pred zápasom sme uvažovali v akej zostave máme nastúpiť na tento posledný zápas. Vzhľadom na dve čierne mačky ktoré nám prebehli ráno cez cestu rozhodli sme sa zopakovať víťaznú zostavu z prvého kola - teda to najlepšie čo máme k dispozícii. Ako sa neskôr ukázalo bola to veľmi dobrá voľba!! To čo platilo v 10.kolo tak v tomto platilo dvojnásobne! Absolútne nešlo o to proti komu hráme /tým nechcem povedať, že súper bol ľahký/,ale šlo o to, že každý si uvedomoval /možno až príliš/ o čo HRÁME!!
Akú prvú ukončil svoju partiu D. Rybánsky remízou na 2. šachovnici. Po 1 hodine pridal ďalšiu remízu na 5. šach. M. Krajňák. No na 8. šachovnici sme dosť nečakane prehrali, keď R. Beliš zabudol, že existujú aj hodinky! Prehrávali sme 2:1. a po 4 hodinách hry to vyzeralo s našou výhrou nie veľmi ružovo! Veľmi jasne bolo vidieť kde strácame ale nikto si nevedel predstaviť kde by sme mohli vyhrať. Naše myšlienky sa stále viacej vracali ku minulému ročníku keď sme taktiež o postup prišli v posledných kolách. Začali sme premýšľať o budúcej sezóne keď asi znova nastúpime v 2. lige. Ale posledné kolá sú vždy ťažkou skúškou. Našťastie , P. Jendrichovský na 6 šachovnici zachránil prehratú partiu ponukou remízy a v zapätí na 4. šachovnici dokázal zvíťaziť P. Demeter. Stav bol 2.5-2.5 a svoje partie hrali V. Mrva, S. Svoboda a M. Maník. Všetci traja mali lepšie pozície a ako prvý svoju prevahu pretavil do rozhodujúceho bodu Miki Maník a viedli sme 3.5-2.5. V tom čase sa podarilo Sväťovi získať pešiaka a aj V. Mrva svoju pozíciu vylepšil. Na pokyn kapitána ponúkli obaja hráči remízu, lebo k postupu sme potrebovali vyhrať hoci aj najtesnejším rozdielom . Stalo sa!! Súperi Svobodu aj Mrvu v horších pozíciách s radosťou prijali remízy a víťazstvo 4.5-3.5 bolo na svete! Ukázalo sa že našej najsilnejšej zostave sa pozdáva tento výsledok - vyhrali rovnakým pomerom v prvom aj v poslednom kole.

POSTÚPILI sme do 1.ligy!!!………….a prvé šampanské padlo hneď na parkovisku………..a čo sa dialo potom………..na tieto stránky už nepatrí…………….

Zaujímavosti:

Najťažší zápas:

  • určite 1.kolo v Bardejove a posledné kolo v Michalovciach

Najľahší zápas:

  • doma s Michalovcami “C“

Najúspešnejší hráč :

  • podľa bodov-M.Krajňák/9z10/
  • Podľa percent - M.Krajňák /90%/

Hráči bez prehry:

  • M.Krajňák/8-2-0/
  • S.Svoboda/5-5-0/
  • Tatarko/5-2-0/
  • M.Manik/2-2-0/

Najviac výhier:

  • M.Krajňák/8/
  • Demeter/8/
  • Beliš/6

Prvé aj posledné kolo odohrala ta istá zostava s tým istým výsledkom ! / 4.5-3.5 /

VÝSLEDKY ZÁPASOV 2.LIGY:

KOLO DÁTUM DEŇ HODINA ZÁPAS VÝSLEDOK
1 14.10.2006 SOBOTA 10:00     BŠK Bardejov - ŠK Sabinov 3,5:4,5
2 15.10.2006 NEDEĽA 9:00    KdV Kežmarok B - ŠK Sabinov 0,5:7,5
3 25.11.2006 SOBOTA 10:00    ŠK Sabinov - MŠK Spišská Nová Ves 6,5:1,5
4 26.11.2006 NEDEĽA 9:00    ŠK Sabinov - OŠK Margecany 7,5:0,5
5 16.12.2006 SOBOTA 10:00    1.ŠK Prešov - ŠK Sabinov 4:4
6 17.12.2006 NEDEĽA 9:00    ŠK Sabinov - Akademik TU Košice 6,5:1,5
7 13.01.2007 SOBOTA 10:00    DPMK Košice - ŠK Sabinov 2:6
8 3.2.2007 SOBOTA 10:00    ŠK Sabinov - Zemplín Michalovce C 7:1
9 04.2.2007 NEDEĽA 9:00    ŠK Sabinov - Reinter Humenné 7:1
10 17.3.2007 SOBOTA 10:00    Energetik Veľké Kapušany - ŠK Sabinov 1,5:6,5
11 18.3.2007 NEDEĽA 9:00    Zemplín Michalovce B - ŠK Sabinov 3,5:4,5

VÝSLEDKY JEDNOTLIVCOV:

MENO ELO NÁR/FIDE. KOLO SPOLU
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
MANÍK Mikuláš 2460/2460 0,5 - - - - - - - 1 0,5 1 3,0
2242 - - - - - - - 2291 2201 2076
RYBÁNSKY Daniel 2301/2288 0,5 1 0,5 1 0,5 0,5 1 0 1 1 0,5 7,5
2250 2107 1957 2125 2209 2389 2081 2093 2182 2138 2114
SVOBODA Svatopluk 2354/2309 0,5 1 0,5 1 1 0,5 1 - 0,5 1 0,5 7,5
2208 2090 2114 2024 2173 2074 2166 - 2099 1835 2039
DEMETER Peter 2290/2277 1 1 1 - 1 0,5 0 1 1 1 1 8,5
2218 2018 2034 - 2151 1997 2052 1842 2053 2049 1954
KRAJŇÁK Martin 2310/2282 0,5 1 - 1 1 1 1 1 1 1 0,5 9,0
2215 1851 - 1878 2113 1937 2010 1867 2025 1974 2074
JENDRICHOVSKÝ Peter 2115/2002 0 1 0,5 1 0 - - 1 - - 0,5 4,0
2133 1961 1939 2057 2042 - 1942 1627 - - 1921
MRVA Vladimír 2152/2133 0,5 0,5 1 1 0 1 - - 1 1 0,5 6,5
2268 2028 1969 1813 2016 2033 - - 1985 1867 1950
BELIŠ Rudolf 2126/2131 1 - 1 1 0 1 1 1 - - 0 6,0
2084 - 1817 1710 1948 1991 1888 1820 - - 1770
RYBÁNSKY Alexander 2164/2116 - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
TATARKO Tomáš 2052/2054 - 1 1 1 - 1 1 1 0,5 0,5 - 7,0
- 1846 1555 1441 - 1738 1852 K 1887 1835 -
CUKER Dušan 2003/2025 - 1 1 - 0,5 1 0 - - 0,5 - 4,0
- 1728 1653 - 1963 1797 1965 - - 1806 -
KOHÚT Marián 2035 - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
ŠKOVRAN Jaroslav 1978 - - - - - - - 1 1 - - 2,0
- - - - - - - K K - -
DUJAVA Daniel st. 1959 - - - - - - - 1 - - - 1,0
- - - - - - - K - - -
JUSKO Peter 1947 - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
KAMINSKÝ Ladislav 1811 - - - 1 - - - - - - - 1,0
- - - K - - - - - - -
MATUŠINSKÝ Jiří 1689 - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
URDA Ondrej 1626 - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
KANDRÁČ Maroš 1569 - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
TATARKOVÁ Daniela 1455 - - - - - - - - - - - -
    -       -       -       -       -       -       -       -       -       -       -  

 

KONEČNÉ PORADIE

PORADIE DRUŽSTVO VÝHRY REMÍZY PREHRY SKÓRE BODY
1. Šk Sabinov 10 1 0 67,5 31
2. BŠK BArdejov 10 0 1 66,0 30
3. PŠK Prešov 6 3 2 51,5 21
4. Michalovce B 5 2 4 44,5 17
5. ŠŠK Humenné 4 4 3 45,0 16
6. DPMK Košice 5 1 5 41,5 16
7. MŠK Spišská Nová Ves 4 3 4 43,0 15
8. Akademik TU Košice 4 1 6 42,5 13
9. Veľké Kapušany 4 1 6 41,0 13
10. KDV Kežmarok B 2 4 5 35,0 10
11. Michalovce C 1 0 10 22,0 3
12. OŠK Margecany B 0 2 9 30,5 2

 

3.LIGA

Chvíľkové nádeje na postup do 2.ligy spľasli veľmi rýchlo - už po treťom kole, zo záchranou tež nebol problém a tak slúžila tetia liga len na rozohratie hráčov pre druhú ligu.

VÝSLEDKY ZÁPASOV ŠK SABINOV B:

KOLO DÁTUM DEŇ HODINA ZÁPAS VÝSLEDOK
1 1.10.2006 NEDEĽA 9:00     Slávia Prešov B- Šk Sabinov B 2,5:5,5
2 22.10.2006 NEDEĽA 9:00    Šk Sabinov B - Šk OcU Drienov 4:4
3 5.11.2006 NEDEĽA 9:00    BŠK Zborov - Šk Sabinov B 4,5:3,5
4 19.11.2006 NEDEĽA 9:00    Šk Sabinov B - 1.Šk Košice 4,5:3,5
5 10.12.2006 NEDEĽA 9:00    PŠK Prešov B - Šk Sabinov B 5:3
6 7.1.2007 NEDEĽA 9:00    Šk Sabinov B - www.sachy.sk Košice C 3,5:4,5
7 21.01.2007 NEDEĽA 9:00    Slávia Prešov A - Šk Sabinov B 3,5:4,5
8 11.2.2007 NEDEĽA 9:00    Sanas Sabinov VOĽNO
9 25.2.2007 NEDEĽA 9:00    Šk Sabinov B - DPMK Košice B 3:5
10 11.3.2007 NEDEĽA 9:00    Tatran Prešov B - Šk Sabinov B 6,5:1,5
11 1.4.2007 NEDEĽA 9:00    Šk Sabinov B - Slávia Kočice C 2,5:5,5

 

VÝSLEDKY JEDNOTLIVCOV:

MENO ELO NÁR/FIDE. KOLO SPOLU
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
JENDRICHOVSKÝ Peter 2115/2002 0,5 1 0 1 0 0,5 0,5 - 0 0 0,5 4,0
1893 1928 2133 1908 2209 2200 1965 - 2131 2151 2186
TATARKO Tomáš 2052/2054 1 0 0,5 0 0,5 0,5 0,5 - 0 0,5 0,5 4,0
1871 1921 2084 1884 2042 2132 2011 - 1719 2154 2105
BELIŠ Rudolf 2126/2131 - - - - 0,5 - - - - - - 0,5
- - - - 2022 - - - - - -
KOHÚT Marián 2035 1 - - - - - - - - - - 1,0
1749 - - - - - - - - - -
ŠKOVRAN JAroslav 1978 0 1 0,5 - - - - - - - - 1,5
1772 1815 2134 - - - - - - - -
DUJAVA Daniel st. 1959 - 0,5 0,5 1 0 0,5 1 - 1 0 0,5 5,0
- 1827 2016 1776 2005 2154 1944 - 1834 2114 1872
JUSKO Peter 1947 0 0,5 - - 0 - - - - - - 0,5
1651 1782 - - 1964 - - - - - -
CUKER Dušan 2003/2025 1 1 - 1 1 0,5 0,5 - 1 0 1 7,0
1513 1832 - 1754 1825 2011 2038 - 1732 1944 1766
KAMINSKÝ Ladislav 1811 1 0 0,5 0,5 1 1 1 - 0 1 0 6,0
1489 1796 1913 1722 1692 2066 1934 - 1736 1986 1957
MATUŠINSKÝ Jiří 1689 - - - - - 0,5 0,5 - 0 - - 1,0
- - - - - 1835 1839 - 1663 - -
URDA Ondrej 1626 1 0 1 0 0 0 0 - - 0 0 2,0
1350 1438 1794 1697 1587 1747 1690 - - 1833 1807
KANDRÁČ Maroš 1569 - - 0,5 1 - 0 0,5 - 1 0 0 4,0
- - 1790 1648 - 1576 1581 - 1620 1781 1752
KOLLÁR Tomáš 1538 - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
GRINČ Matúš 1448 - - 0 0 - - - - - - - 0,0
- - 1697 1545 - - - - - - -
TATARKOVÁ Daniela 1455 - - - - - - - - 0 - - 0,0
- - - - - - - - 1582 - -
HORVÁTH Michal 1350 - - - - - - - - - 0 0 0,0
    -       -       -       -       -       -       -       -       -   1637 1841

 

KONEČNÉ PORADIE

PORADIE DRUŽSTVO VÝHRY REMÍZY PREHRY SKÓRE BODY
1. PŠK Prešov B 8 1 1 50,5 25
2. Magura Zborov 8 0 2 50,5 24
3. sachy.sk Košice C 7 1 2 46,5 22
4. Tataran Prešov B 6 2 2 49,5 20
5. Slávia UPJŠ Košice C 4 2 4 42,0 14
6. DPMK Košice B 3 3 4 36,5 12
7. Drienov 2 4 4 38,0 10
8. Šk Sabinov B 3 1 6 35,0 10
9. Slávia PU Prešov A 3 1 6 35,0 10
10. Slávia PU Prešov B 2 0 8 23,5 6
11. 1.ŠK Košice 1 1 8 30,0 4

 

4.LIGA

V tejto lige dostali šancu mladí , perspektívni hráči , ktorí potrebovali viac skúsenosti.

 

VÝSLEDKY ZÁPASOV ŠK SABINOV C:

KOLO DÁTUM DEŇ HODINA ZÁPAS VÝSLEDOK
1 6.10.2006 PIATOK 16:30     Šk Sabinov C- Haniska 2,5:2,5
2 20.10.2006 PIATOK 17:00    Šk Drienov - Šk Sabinov C 3,5:1,5
3 10.11.2006 PIATOK 16:30    Šk Sabinov C - Slávia Prešov C 2,5:2,5
4 24.11.2006 PIATOK 16:30    Elán TP Prešov - Šk Sabinov C 3:2
5 8.12.2006 PIATOK 16:30    Šk Sabinov C - ŠKP Prešov 2,5:2,5
6 15.12.2006 PIATOK 16:30    Slávia Prešov F - Šk Sabinov C 0,5:4,5
7 12.01.2007 PIATOK 16:30    Šk Sabinov C - Lipany 2:3
8 26.1.2007 PIATOK 17:00    PŠK Prešov C - Šk Sabinov C 4:1
9 9.2.2007 PIATOK 16:30    Šk Sabinov C - Slávia Prešov E 4:1
10 2.3.2007 PIATOK 16:30    Tatran Prešov C - Šk Sabinov C 1:3
11 16.3.2007 PIATOK 16:30    Šk Sabinov C VOĽNO
12 30.3.2007 PIATOK 16:30    Šk Sabinov C - Šk Sabinov D 5:0
13 13.4.2007 PIATOK 16:30    Slávia Prešov C - Šk Sabinov C 1:4

 

VÝSLEDKY JEDNOTLIVCOV:

MENO ELO KOLO SPOLU
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
KAMINSKÝ LADISLAV 1811 0 0 - 1 1 0,5 1 0 1 1 - 1 0 6,5
1720 1921 - 1685 1830 1965 1577 1878 1766 1805 - 1684 1461
URDA Ondrej 1626 1 0,5 1 0,5 0 1 0 0,5 0,5 1 - 1 1 8,0
1665 1832 1944 1695 1687 1489 1542 1854 1570 1691 - 1350 1356
KANDRÁČ Maroš 1561 1 0 0,5 0 0 1 1 0 1 0 - 1 1 6,5
1561 1621 1749 1514 1638 1350 1350 1692 1350 1637 - 1380 1350
KOLLAR Tomáš 1538 - - 0 - - - - - - - - - - 0,0
- - 1651 - - - - - - - - - -
GRINČ Matúš 1448 0,5 0,5 0 0,5 1 1 0 0 0,5 1 - 1 1 7,0
1483 1448 1681 1456 1539 K 1350 1587 1350 1350 - 1350 1350
TATARKOVÁ Daniela 1455 - - - - - - - - - - - - 1 1,0
    -       -       -       -       -       -       -       -       -       -   -     -   K
HORVÁTH Michal 1350 0 0,5 1 0 0,5 1 0 0,5 1 - - 1 - 5,5
1458 1410 1359 1350 1494 K 1350 1541 1350 - - 1350 -

 

VÝSLEDKY ZÁPASOV ŠK SABINOV D:

KOLO DÁTUM DEŇ HODINA ZÁPAS VÝSLEDOK
1 6.10.2006 PIATOK 16:30     Šk Sabinov D- Slávia Prešov D 0:5
2 20.10.2006 PIATOK 17:00    Haniska - Šk Sabinov D 4,5:0,5
3 10.11.2006 PIATOK 16:30    Šk Sabinov D - Drienov B 0:4
4 24.11.2006 PIATOK 16:30    Slávia Prečov C - Šk Sabinov D 5:0
5 8.12.2006 PIATOK 16:30    Šk Sabinov D - Elán TP Prešov 1,5:4,5
6 14.12.2006 ŠTVRTOK 16:30    ŠKP Prešov - Šk Sabinov D 4,5:0,5
7 12.01.2007 PIATOK 16:30    Šk Sabinov D - Slávia Prešov F 0,5:4,5
8 26.1.2007 PIATOK 16:30    Lipany - Šk Sabinov D 5:0
9 9.2.2007 PIATOK 16:30    Šk Sabinov D - PŠK Prešov C 0:5
10 2.3.2007 PIATOK 16:30    Slávia Prešov E - Šk Sabinov D -:-
11 16.3.2007 PIATOK 16:30    Šk Sabinov D - Tatran Prešov C 0:5
12 30.3.2007 PIATOK 16:30    Šk Sabinov C - Šk Sabinov D 5:0
13 13.4.2007 PIATOK 16:30    Šk Sabinov D VOĽNO

 

VÝSLEDKY JEDNOTLIVCOV:

MENO ELO KOLO SPOLU
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
MATUŠINSKÝ Jiří 1689 0 0,5 0 0 0,5 0,5 0,5 0 0 1 0 0 - 3,0
1513 1920 1832 1944 1685 1830 1945 1577 1854 1772 1805 1811 -
CUKER Dušan st. 1350 0 0 - 0 1 0 0 0 0 0 0 0 - 1,0
1528 1720 - 1893 1695 1687 1528 1542 1692 1581 1691 1626 -
KRAVEC Patrik 1350 0 0 0 0 - 0 0 - 0 1 0 0 - 1,0
1380 1561 1621 1871 - 1638 1489 - 1587 1350 1782 1569 -
TKÁČ Michal 1350 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 - 0,0
1458 1483 1438 1749 1580 1494 1383 1515 1510 1350 1637 1488 -
FRICKÝ Dominik 1350 0 0 0 0 0 0 0 - 0 0 0 0 - 0,0
1356 1458 1470 1350 1350 0 0 - 1350 1350 1485 1350 -
DEMKO Juraj 1350 - - - - - - - 0 - - - - - 0,0
- - - - - - - 1350 - - - - -
ČIŽMÁROVÁ Veronika 1350 - - - - - - - 0 - - - - - 0,0
- - - - - - - 0 - - - - -
NOGA Peter 1350 - - - - - - - - - - - - - -
    -       -       -       -       -       -       -       -       -       -       -       -       -  

 

KONEČNÉ PORADIE

PORADIE DRUŽSTVO VÝHRY REMÍZY PREHRY SKÓRE BODY
1. Drienov B 9 1 2 43,0 28
2. Slávia PU Prešov C 8 2 2 38,5 26
3. Elán TP Prešov 8 1 3 35,0 25
4. ŠKP Prešov 7 3 2 39,5 24
5. Haniska 6 3 3 37,5 21
6. PŠK Prešov C 7 0 5 36,5 21
7. Tataran Prešov C 6 1 5 30,0 19
8. Šk Sabinov C 5 3 4 34,5 18
9. Slávia PU Prešov E 6 0 6 32,0 18
10. TAMI Lipany 5 0 7 26,0 15
11. Slávia PU Prešov F 2 0 10 14,5 6
12. Slávia PU Prešov D 2 0 10 14,0 9
13. Šk Sabinov D 0 0 12 5,0 0

 

X.ročník šachového turnaja OPEN TORYSA 2006

   17.9.2006 sa uskutočnil 10. ročník šachového turnaja O PUTOVNÝ POHÁR HOTELA TORYSA “TORYSA OPEN 2006“

1350 ELO - 10 hráčov
1351 - 1900 ELO - 15 hráčov
1900 - 2100 ELO - 7 hráčov
2100 - 2460 ELO - 16 hráčov

 

Konečné poradie:

  Poradie   Meno ELO Body   Poradie   Meno ELO Body
  1.   MANÍK Mikuláš 2460 7,5   25.   TATARKO Tomáš 2052 4,5
  2.   DEMETER Peter 2290 7,0   26.   TROPP Oliver 1524 4,5
  3.   RYBÁNSKY Daniel 2301 7,0   27.   GERGEĽ Zdeno 1527 4,5
  4.   RVOVÁ Alena 2250 6,5   28.   ONDO Radoslav 2059 4,0
  5.   KRAJŇÁK Martin 2310 6,5   29.   KRAJNÍK Richard 1892 4,0
  6.   MOLNÁR Peter 2394 6,0   30.   SVOBODA Miroslav 1871 4,0
  7.   PEJKO Oto 2221 6,0   31.   KRUMLOVSKÝ Marek 1350 4,0
  8.   TROPP František 2181 6,0   32.   GRILLI Peter 1637 4,0
  9.   JENDRICHOVSKÝ Peter 2115 6,0   33.   VALKO Jozef 1807 4,0
  10.   SEDLÁKOVÁ Ivana 2121 6,0   34.   STREDANSKÝ Tibor 1708 4,0
  11.   LYÓCSA Štefan 2100 5,5   35.   ZUŠČIN Martin 1350 4,0
  12.   JUHÁR Roman 2118 5,5   36.   ANDRÁŠ Tomáš 1851 3,5
  13.   MERTENS Tomáš 1969 5,5   37.   KANDRÁČ Maroš 1569 3,5
  14.   SVOBODA Svätopluk 2354 5,0   38.   STRELEC matúš 1350 3,5
  15.   ŠKOVRAN Jaroslav 1978 5,0   39.   URDA Ondrej 1626 3,0
  16.   SREMAŇÁK Slavomír 2209 5,0   40.   TATARKOVÁ Daniela 1455 3,0
  17.   NOVÁK Vladislav 1350 5,0   41.   TIRPAK Juraj 1559 3,0
  18.   ŠKÁRA Vladimír 2107 5,0   42.   HRIC Peter 1350 3,0
  19.   KRÍŽ Mário 2173 5,0   43.   POLÁKOVÁ Eva 1350 3,0
  20.   SVRČEK ľuboš 2100 5,0   44.   CUKER Dušan st. 1350 3,0
  21.   DAVIDOVIČ Miroslav 1965 5,0   45.   SIKORČINOVA Viktória 1350 3,0
  22.   MRVA Vladimír 2152 5,0   46.   KRUMLOVSKÁ Michaela 1350 1,5
  23.   KANKULA Róbert 1828 5,0   47.   KRAVEC Patrik 1380 1,5
  24.   JACKO Vladimír ml. 1513 5,0   48.   FRICKÝ Dominik 1350 0,0